Wie zijn wij

MKBConsumentadvies.nl is al geruime tijd actief in de energiemarkt als onafhankelijke vergelijker voor consumenten en bedrijven. De afgelopen jaren is MKBConsumentadvies.nl doorontwikkeld en verbeterd om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op de energiemarkt. Wij hebben het streven om producten en diensten van de verschillende energieleveranciers transparant en inzichtelijk maken.

Wat wij doen

MKBConsumentadvies.nl vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie.  Dat vinden wij niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. Naast de beste deal, zorgen wij er ook voor dat de overstap geheel zorgeloos is.

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk betrouwbaarheid en service is. Vandaar dat al onze klanten een persoonlijke energie adviseur krijgen toegewezen. De adviseur is verantwoordelijk voor de bewaking van het contract en de tarieven.  Wij werken met onze eigen database waarin alle leveranciers binnen Nederland zijn opgenomen. Hierdoor kunnen wij altijd de actuele energietarieven aanbieden.

Vul het contactformulier in.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen over MKBConsumentadvies? Gebruik onderstaand formulier en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

Vul het klachtenformulier in.

MKBConsumentadvies lost een klacht graag samen met u op. Via onderstaand formulier kunt u uw klacht bij ons indienen. Vul de velden zo compleet mogelijk in, zodat wij uw klacht zo efficiënt mogelijk in behandeling kunnen nemen. U ontvangt binnen 7 werkdagen een reactie..

Contactgegevens

Adres
MKB consumentadvies is een handelsnaam van Holland Consument Advies B.V. gevestigd aan de westzijde 112-b EJ te Zaandam, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 73178586.
Openingstijden
Maandag - Vrijdag 09.00 -21.00
Telefoonnummer
075-7728140 (lokaal)