Bereken je voordeel

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.

Particulier overstappen is heel simpel

Vergelijk en stap over
Je lopende contract wordt opgezegd
Je geeft je meterstanden door
Je overstap is voltooid en de levering start

ZAKELIJK MKB'ER / ZZP'ER

Als ondernemer streef je ernaar om de maximale winst te realiseren. Hierbij is het van belang dat je de kosten zo laag mogelijk houd. Waarom zou je dan te veel betalen voor je energie? De Consument energievergelijker vergelijkt niet alleen particuliere- maar ook zakelijke energie tarieven. Zit je goed bij je huidige leverancier voor zakelijke energie, of ben je bij een andere leverancier beter af? Onze energie adviseurs staan paraat om dit voor je uit te zoeken. Dit gebeurd altijd op basis van je persoonlijke situatie. Ook voor het controleren van nota’s die je hebt ontvangen kun je bij ons terecht.


GROOTZAKELIJK

Mocht u een grootzakelijk verbruiker zijn, gelden er iets andere voorwaarden en tarieven. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een aanbod op maat.

Over ons

De energiemarkt is erg complex en onduidelijk. Wij streven ernaar om alles binnen de markt zo transparant mogelijk te maken voor onze klanten. Wij vergelijken niet alleen de actuele energie tarieven die worden aangeboden maar leveren ook advies op het gebied van nota’s, zonnepanelen en overige zaken binnen de energiewereld.


Wij vergelijken objectief de meeste energieleveranciers.

elektriciteit vergelijken


Ik wil graag teruggebeld worden voor persoonlijk advies89% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,0
Klantvriendelijkheid
9,1
Reactiesnelheid
9,5